De badkamerspiegel, een klein detail?

Geplaatst door

Wanneer we een badkamer gaan verbouwen kijken we vaak naar de tegels, de douchekop en eventueel een bad. Ook de wastafel wordt met zorgvuldigheid uitgekozen, maar hoe zit het met de spiegel, is dat maar een klein detail of toch wel erg belangrijk?

Eyecatcher de badkamerspiegel

Wanneer je ‘s morgens op staat is dit misschien wel de eerste keer dat je jezelf tegen komt, in de badkamer! De badkamerspiegel laat je weten of je er goed uit ziet, helpt je bij het scheren en is misschien wel je laatste controle punt voor je de deur uit gaat. Toch besteden we maar weinig aandacht aan dit detail in de badkamer. Zonde eigenlijk! Want stel je eens voor dat er een dag was dat die spiegel er niet was? Waarschijnlijk zou je de hele dag, misschien wel uit onzekerheid, op zoek zijn naar een spiegel of iets waarin je kunt controleren of je haar goed zit. Of niet soms?

Het kiezen van de badkamerspiegel

Vooral wanneer je zelf de badkamer gaat verbouwen is het goed eens wat informatie te zoeken op internet. Zo bied de site wonenwereld.nl je veel tips op dit gebied. Maar ook kun je folders van de bouwmarkt doorkijken of er gewoon eens langs gaan. Bij het kiezen van de juiste badkamerspiegel moet je op een paar dingen letten. Allereerst de afmeting. Wat kun je kwijt in jouw badkamer? De spiegel mag niet te groot zijn maar zeker ook niet te klein. Ook de verlichting is zeer belangrijk. Want hoe ga je jezelf verlichten bij de spiegel? Bedenk van tevoren goed waar je de spiegel voor gebruikt. Bijvoorbeeld je haar en make-up, of word er ook bij geschoren door een van de mannen in huis? Indien dit laatste het geval is zou je kunnen overwegen om een kleine scheerspiegel ernaast te hangen. Deze hebben vaak zwenkarmen en zijn daardoor uitermate geschikt. Voor dat je dus tot de aankoop over gaat, laat je goed informeren en neem de tijd om de juiste eyecatcher te vinden!

Bron: huistopper.nl

Bron: woonbasic.nl