decoratie-woontrends

Ook dit jaar veel woontrends om sfeer te geven aan je huis of aan je tuin

Geplaatst door

Ook dit jaar zijn er weer volop leuke woontrends die van jouw huis of van jou tuin echt een droom maken. Het is best lastig om met een originele inrichting te komen voor je huis, want wat past er nu eigenlijk echt leuk bij elkaar? In de winkel kan iets soms zo leuk lijken, maar dan kom je thuis en dan blijkt het meubelstuk totaal niet te matchen bij de rest van de kamer, of die kleur gordijnen is toch net niet helemaal wat je zocht. Gelukkig kunnen de verschillende woontrends je op het goede spoor helpen.

Binnen en buiten komen samen in de trends van dit jaar

Sowieso is het dit jaar echt een dingetje om je tuin bij je huis te betrekken, maar ook andersom. Dit doe je door binnen, prachtige planten neer te zetten. Deze mogen ook best van groot formaat zijn, durf lef te tonen. Natuurlijk laat je het dan wel bij enkele eyecatchers. En in de tuin plaats je veel spullen die een aantal jaren geleden echt als binnen items gezien werden. Ze gebruik je niet alleen kussens van tuinmeubelen, maar haal je een willekeur aan kussentjes voor in je lounge set. Ook zorg je voor voldoende verlichting buiten, want wat heb je aan die lange zomeravonden als het toch op een gegeven moment wel donker wordt buiten. Een leuke trend die dit probleem deels oplost is ook de lightbox.

Wat is een lightbox en wat kun je er allemaal precies mee doen?

Een lightbox is een soort verlichte doos waar je zelf letters in kunt plaatsen. Met deze letters, maak je vervolgens leuke of grappige teksten. Vind je het lastig om zelf een pakkende tekst te verzinnen? Op internet vind je volop inspiratie, je vindt hier leuke teksten die speciaal voor lightboxen heel leuk zijn. Maar je kunt ook gewoon op citaten zoeken en je komt genoeg leuke teksten tegen. Ook kun je in de lightbox eindeloos veranderen met soorten letters, verschillende kleuren of symbolen. Kijk eens op lightboxen.nl voor meer leuke ideeën.