tuinonderhoud-studenten

Tuinmeubelen voor het studentenhuis

Geplaatst door

Een studentenhuis is een huis waar meerdere studenten bij elkaar wonen. Vaak wordt er alleen aan een eigen kamer aandacht besteed en als we geluk hebben ook aan de woonkamer. De tuin of het balkon wordt echter vaak vergeten. Terwijl dat helemaal niet hoeft!

Onderhoudsvrije tuin

Studeren is een druk bestaan en als student wil je dan ook niet te veel tijd hoeven te besteden aan de tuin. Maar lekker relaxen willen we wel, daarom is het verstandig om voor een onderhoudsvrije tuin te kiezen. Kies voor veel bestrating met eventueel bloembakken, maar niet voor een grasveld wat je regelmatig moet maaien. Op de website van Tuintrend.com lees je meer over de laatste tuintrends die je ook in het studentenhuis volop kunt toepassen.

Goedkope tuinmeubelen

Om lekker buiten te kunnen zitten heb je tuin meubels nodig. Het is een welbekend feit dat een student het niet te breed heeft dus met dure tuinmeubel sets hoeven we niet aan te komen. Bepaal eerst wat je graag zou willen doen in de tuin. Wil je buiten eten of juist liever zonnen en een beetje hangen? Wanneer je het doel van de tuin duidelijk hebt kun je gerichter op zoek naar meubelen. Uiteraard kun je naar de bouwmarkt gaan en de leukste meubelen kopen, maar als daar geen geld voor is, dan is het internet een goede uitkomst. Op verkoop sites en verkoop pagina’s op facebook staan advertenties van tuinmeubelen. Soms hebben ze een likje verf nodig maar je kunt ze vaak wel stukken goedkopen aanschaffen als in de bouwmarkt.

Koop de meubels als je ze niet gebruikt

Wellicht klinkt dit heel tegenstrijdig, maar koop de tuinmeubels wanneer de zomer voorbij is. Veel mensen ruimen hun tuin op na de zomer en zijn van plan volgend jaar een nieuwe set aan te schaffen. Ze doen hun tuin set dan vaak goedkoper van de hand en omdat je hem eigenlijk niet meer kunt gebruiken, hebben ze minder geïnteresseerde. Maar laten we eerlijk zijn, je hebt wel de hele zomer om hem dat likje verf te geven en volgend jaar zit jij prima op je vernieuwde tuin set!

Bron: woonaanbeveling.nl

Bron: thuistips.nl