Tuindecoratie-bijzettafels

Bijzettafel in tuin

Geplaatst door

We denken hierover allemaal hetzelfde: bij een mooi huis hoort ook een leuke achtertuin. Maar wat verstaan we onder een leuke achtertuin? Dit verschilt natuurlijk van persoon tot persoon. Daar waar de ene persoon meer waarde hecht aan veel groen met planten en een mooi gemaaid grasveld, vindt de ander meer betegeling juist mooi. Sommige mensen hechten juist waarden aan een combinatie van beide met een lekkere zitruimte. Wanneer de zomer er weer aan komt willen we allemaal met een ijskoud biertje lekker buiten kunnen zitten na een lange werkdag met onze mooie tuin als uitzicht niet waar?

Extra toevoeging: de bijzettafel

Wat nog meer toevoegt aan de zitruimte in uw achtertuin zijn leuke bijzettafeltjes in de tuin. We willen tenslotte ergens onze drankjes en snacks op kwijt kunnen. Bijzettafeltjes zijn vaak klein en behoorlijk licht dus ze zijn ook makkelijk weer mee naar binnen te nemen waar ze tussen de meubels geplaatst kunnen worden voor hetzelfde doel of elders in de woonkamer om bijvoorbeeld bloemen op kwijt te kunnen als u daar veel waarde aan hecht.

Verschillende soorten en maten bijzettafeltjes

In elk geval zijn bijzettafeltjes te verkrijgen in verschillende soorten en maten en van een verscheidenheid aan materiaal. Denk hierbij aan hout, wat overal wel bij past. Het nadeel is alleen dat het snel kapot gaat. Verder zijn er nog glazen tafels die makkelijk schoon te krijgen zijn, maar ook weer makkelijk breekbaar blijken. Ga hoe dan ook op uw eigen gevoel af met het uitzoeken van een leuk tafeltje voor in de tuin. Bovendien zijn tafeltjes van hout ook zelf prima in elkaar te zetten met het juiste handwerk. Zo bespaart u weer wat geld en houten tafeltjes passen prima tussen de natuur van uw achtertuin. Glazen tafels zijn dan ook toch meer voor woonkamers bestemd eigenlijk. Maar onthoud nogmaals: het is uw tuin, dus u maakt de beslissing. Met deze informatie kunt u hopelijk wat makkelijker een keuze maken voor de inrichting van uw achtertuin.