Kies uw favoriete Modular lamp

Geplaatst door

Het verlichtingsmerk Modular onderscheidt zich al lange tijd vanwege haar architecturale design. De strakke, inspirerende exemplaren trekken bij een groot publiek de aandacht. De lampen zijn zeer geschikt voor bij u thuis of bijvoorbeeld op kantoor. In dit artikel laten we u kennismaken met een aantal fraaie producten van Modular.

De Duell wandlamp

Deze lamp kenmerkt zich vooral door haar rond vorm. Hierdoor heeft de lamp een zachte, vriendelijke uitstraling. De binnenkant van de lamp is zeer bijzonder, namelijk goud- of champagnekleurig. Deze wandlamp heeft een hoogte van 16 centimeter, een breedt van 15,2 centimeter en een diepte van 7,2 centimeter. De lamp is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart met een gouden binnenkant of wit met een champagnekleurige binnenkant.

modular-duell-wandlamp-wit-packshot-1_1_1

Nomad spot

Dit is grappige mooie lamp! Deze spots zijn in twee verschillende typen verkijgbaar (modellen 2 en 4). De spots zorgen gemakkelijk voor verlichting in de hoek die jij uitkiest. Zeer karakteristiek van deze lamp is het industriële uiterlijk. De lamp bestaat uit een aluminium frame met vier spots. De lamp heeft een lengte van 28 centimeter, een breedt van 20,5 centimer en een hoogte van 17,4 centimeter. De Nomad 4 spots is ook een maatje groter verkrijgbaar, namelijk de Nomad 4 spot large.

modular-nomad-4-spots-aluminium-packshot-1

Lotus Tubed wandlamp

Deze wandlamp is een apart designwerk dat rust uitstraalt. Steriel maar mooi. De buitenkant van de lamp heeft een matte afwerking en voor de binnenkant kun je bijvoorbeeld kiezen voor een warme, goude kleur. De lamp heeft een hoogte van 19 centimeter en een diamater van 8,5 centimeter. U kunt voor dit exemplaar kiezen uit de volgende kleuren: een witte buitenkant met een gouden, zwarte of witte binnenkant of een zwarte buitenkant met een gouden of witte binnenkant. De lamp beschikt over een GU10 fitting en wordt geleverd excl lichtbron.

modular-lotis-tubed-packshot-1