Stofvrijwerken met gereedschap

Geplaatst door

Fijn stof, wat ook wel kwartsstof genoemd wordt is erg slecht voor de gezondheid, veel onderzoeken de laatste jaren wijzen op de gevaren van niet stofvrijwerken. Het is erg belangrijk om bij het werken met machines te letten op de hoeveelheid stof die vrijkomt en om deze te minimaliseren. Sommige werknemers krijgen dagelijks te maken met kwartsstof en hebben hierdoor meer kans op ernstige ziektes. Op dit moment is bij THS Tools bekend dat de inspectie (SZW) inspecteert op veel bouwlocaties naar de blootstelling hiervan. Uit onderzoek blijkt dat de aangenomen grenswaarde in meer dan 60 procent van de gevallen overschreden wordt.

Specialist op het gebied van stofvrijwerken

THS Tools, een kwalitatieve goede webshop voor de professional die een groot assortiment aan gereedschap heeft met onder andere veel diamant gereedschap, heeft veel ervaring met stofvrijwerken. De laatste jaren hebben zijn veel ervaring opgebouwd met machines als een bouwstofzuiger of accessoires die het vrij komen van stof tegen gaan. Een goed voorbeeld van een bouwstofzuiger die THS Tools aanprijst is de Spit AC1630P M, de specialisten bij THS Tools vertellen namelijk dat deze getest is door BG Bau en een classificering M heeft gekregen waardoor deze stofzuiger perfect te gebruiken is op de bouwplaats. Deze nat en droog stofzuiger kunt u gemakkelijk gebruiken met sleuvenzaagmachines van Spit.

Advies op maat

Verder heeft THS Tools op de pagina over stofvrijwerken nog veel meer producten die u kunnen helpen om veilig te werken op de bouwplaats en daarnaast ook nog eens te voldoen aan inspecties van bijvoorbeeld SZW. Bij deze webshop kunt u vrijblijvend contact opnemen en krijgt u altijd persoonlijk en professioneel advies van werknemers die alles weten van de laatste wetgeving, onderzoeken en producten. Hierdoor bent u altijd goed op de hoogte, kunt u het juiste gereedschap kiezen voor uw werkzaamheden en kunt u het ook nog direct bestellen op de webshop met de laagste prijzen.