Dé Tuinmeubelen top 5 van 2016

Geplaatst door

We zitten nog lekker in de nazomer en dat betekent dat het nog eventjes langer licht is buiten en de temperaturen prima te doen zijn ’s avonds. Lekker genieten met je vrienden en familie in je tuin met je compleet nieuwe tuinset. Natuurlijk moet je tuin er wel gezellig uitzien met een leuke inrichting. Maar wat is nu de top 5 om in je tuin te hebben, zodat je gemakkelijk iedere zomer doorkomt?

5. Vuurkorf/vuurtafel

’s Avonds kan het soms nog wel eens flink afkoelen, verder is het wel goed weer dus wil je graag buiten blijven zitten. Met een vuurkorf of vuurtafel kun je toch nog lekker in je tuin blijven zitten zonder dat binnen hoeft te gaan zitten. Een vuurtje geeft voldoende licht en ook nog eens warmte om de zomeravonden door te komen in je eigen tuin.

4. Parasol/overkapping

Overdag kan het in de zon erg warm zijn, waardoor het niet fijn is om in de tuin te zitten. Dit kun je makkelijk oplossen door schaduw te creëren met bijvoorbeeld een mooie parasol of een blijvende overkapping over het terras.

3. BBQ

Lekker eten in de tuin of een tuinfeest met een goede barbecue, dat is pas genieten in de zomer samen met familie en vrienden. Op dat gebied is de barbecue onmisbaar omdat het altijd gebruikt kan worden. Barbecues zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en maten. Het ligt er helemaal aan wat jij van je culinaire barbecue wil maken welke barbecue voor jou geschikt is.

2. Diningset

Op de mooie zomerdagen is het natuurlijk erg prettig om ’s avonds buiten te kunnen dineren. Daarvoor is het wel handig als je een fijne eettafel met bijpassende stoelen hebt om aan te eten. Deze diningsets zijn er in veel verschillende soorten. Zo heb je hoge, maar ook lage diningsets. Voor ieder zijn de mogelijkheden eindeloos.

1. Loungeset

Natuurlijk staat op één de loungeset! Een tuin is niet compleet zonder een mooie loungeset om lekker in te genieten van de zon en een drankje.